Borrelfeest!

Dit pakket bevat perfecte wijnen die bij iedereen in de smaak vallen en niet snel gaan vervelen. De kaasjes zijn hierop ingespeeld, de zachte roombrie gaat geweldig samen met de Guillaman. De Luccarelli vloeit heerlijk over met de Taleggio, dubbel Italiaans feest. Dit alles, in combinatie met de Magor en de nootjes, kan je lekker afwisselen. Waardoor de smaken nog lang door zullen vloeien, net als de gezelligheid!

€ 28,95
Inhoud:
- 1 fles witte Guillaman
- 1 fles rode Luccarelli
- Roombrie 200 gram
- Magor 150 gram
- Taleggio 200 gram
- Kaasschuurmix 250 gram
- Engelse toast klein
Borrelfeest!

De Gooische plank

Het pakket met veel uitgesproken smaken! De krachtige witte wijn is in samenhang met de vacherin mont d'or een feestje in je mond. De “vacherin” is een kaasje dat gerijpt is in dennenhout en mooi uitloopt, de nootachtige maar smeuïge smaak komt de truffelkaas geweldig tegemoet. De saint agur en de pesto Parmezaan zorgen voor nog meer sterke, maar zachte structuren tussen al deze volle smaken. Daarom moet je af en toe een nootje of een slok wijn nemen om de balans terug te vinden. Hoe je het ook combineert, de smaken passen allemaal bij elkaar. Dit zal u een hoop gezelligheid bezorgen!

€ 48,95
Inhoud:
- 1 fles rode Neropasso
- 1 fles witte viognier op hout
- Vacherin mont d'or 200 gram
- Saint agur 150 gram
- Pesto parmezaan 150 gram
- Truffelkaas 300 gram
- Gemengde noten 250 gram
- Engelse toast groot
De Gooische plank

Het genieterspakket

Wijnen waar je naar gaat luisteren! Dit Bourgondische pakket bevat alle elegantie zowel van kaas, wijn en nootjes. De Eppoisses is een magisch lekker kaasje, zoveel geur, smaak en uitstraling, zoveel plezier! Combineer dit met de pinot noir en het genieten begint meteen. De smaak van de witte Bourgogne matcht top met de delice de Bourgogne en de Comté. Snoep lekker van de salami en de luxe nootjes en alle smaken komen in evenwicht!

€ 83,95
Inhoud:
- 1 fles rode Bourgogne
- 1 fles witte Bourgogne
- Eppoisses 150 gram
- Comté 200 gram
- Delice de Bourgogne 200 gram
- Levoni salami
- Luxe mix 250 gram
- Engelse toast groot
Het genieterspakket

Feest op de planken

Dit pakket bevat alles voor feestelijkheid en ontspanning! De rijke en volle smaak van champagne is niet te missen, hier lekker gecombineerd met bijzondere producten. Neem bijvoorbeeld het bolletje salami met een pure smaak van truffel en daaromheen Parmezaan. En ja, bij champagne hoort ook een frisse begeleiding, zoals hier de tonijnsalade. Die je dan weer heerlijk kunt afwisselen met de brie de meaux, die wat pittiger is en samenkomt met de saint agur. Dit alles zorgt voor een geweldig feestelijke borrel.

€ 67,95
Inhoud:
- 1 fles Philipponnat champagne
- Tonijnsalade 150 gram
- Truffelworstje met parmezaan
- Brie de meaux 150 gram
- Roquefort 150 gram
- Engelse toast groot
Feest op de planken

Het open haard pakket

Het pakket voor een super relax momentje! De volle en robuuste smaken van de port zijn een mega beleving. Deze smaken worden in balans gebracht, door de sterke en scherpe smaak van de Arrigoni rossini, die speciaal gerijpt is in de schillen van een rode druif. Dit samen met de Gooische pikante, een oude kaas, is mooi licht vettig en is een smaakexplosie in je mond. De vacherin mont d'or, gerijpt in dennenhout, heeft een nootachtige en smeuïge smaak. En om het feestje compleet te maken, een heerlijk chocolaatje om af en toe van te kunnen snoepen. Kortom: een groot genot!

€ 32,95
Inhoud:
- 1 fles Tawny port
- Gooische pikante 300 gram
- Arrigoni rossini 200 gram
- Vacherin mont d'or 200 gram
- doosje chocolade 170 gram
- Engelse toast groot
Het open haard pakket